Over Salu


Salu is een diëtistenpraktijk in Amsterdam waar alle leeftijdscategorieën geholpen kunnen worden. Daarnaast biedt Salu een speciaal programma aan voor jongeren en studenten.

Wij zijn ervaren in het geven van persoonlijk, schriftelijk en telefonisch advies. Diëtisten bij Salu zijn betrokken, nemen de tijd en hebben de aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Het gaat hierbij om blijvende verandering in jouw eet- en leefgedrag en bewust worden van de keuzes die je maakt. Daarnaast zorgt Salu voor net dat ene steuntje in de rug om bepaalde wensen en doelen te behalen.

Maak geheel gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wat wij als diëtist voor jou zouden kunnen betekenen. Bel Salu of neem contact op via het contactformulier.

Als diëtist zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

 

Voorstellen

Saskia Dorhout Mees

In de zomer van 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Na de afronding van mijn opleiding ben ik werkervaring gaan opdoen bij vrijgevestigde diëtistenpraktijken en instellingen op verschillende locaties, zoals in Amsterdam, Delft, Rotterdam, Voorschoten en Rijswijk. Met deze kennis en inzichten heb ik met veel plezier Salu diëtist opgericht in 2011. Ook ben ik cognitief gedragstherapeut (als diëtist), dit houdt in dat ik naast voeding ook naar het eetgedrag kijk. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in darmproblematiek waaronder FODMAP.

Het vak diëtist heeft mij altijd geïnteresseerd, omdat er meer achter de voeding zit dan alleen eten. Vaak is er een directe connectie tussen gevoelens en voeding. Ik ben er van overtuigd dat met motivatie en positieve energie vele doelen behaald kunnen worden. Dit heeft niet alleen een gezonder, maar ook een gelukkiger leven als resultaat.

Tegenwoordig is er zo’n groot aanbod aan voeding, maar met name aan luxe producten. De schappen staan vol met calorierijke lekkernijen. Het is daarom niet zo gek dat we niet meer weten wat gezond en/of ongezond is. Voor mij is het een uitdaging om het inzicht bij de cliёnten te vergroten en hen weer met een brede glimlach de deur uit te laten gaan. Hier help en coach ik dan ook graag bij.

Heb je vragen of een verzoek? Neem contact met mij op of stel je vraag hier.