Kosten


Vanaf 1 januari 2014 vergoedt de zorgverzekeraar 3 uur per jaar vanuit het basispakket (gaat eerst af van eigen risico). Bij een aanvullende verzekering kan dit meer zijn. Klik hier om te zien of bij jou dieetadvisering aanvullend wordt vergoed.

Door verschillende redenen heb ik als praktijk geen contract (meer) afgesloten met CZ (waaronder ook OHRA, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden vallen) en VGZ (VGZbewust, UnitedConsumers, Unive zorg, zeker, UMC zorgverzekeringen, IZA, IZZ, zorgzaam) voor de periode na 1 januari 2023.
De hoogte van de vergoeding hangt af van uw polis, of u een restitutie- of een naturapolis heeft. Bij een restitutiepolis vergoedt de zorgverzekering het door hen vastgestelde tarief. Als u een naturapolis hebt vergoed de verzekering daar een percentage van (60-80%).
Na deze 3 uur wordt er alleen nog vanuit een eventuele aanvullende verzekering iets vergoed. Controleer hiervoor de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering. Ik ben nog wel aangesloten bij de overige verzekeringen. 

Maak geheel vrijblijvend en gratis een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In het gesprek bespreken wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vergoeding zorgverzekeraar (uit het basispakket 3 uur per jaar)

1 intake (60 min. en 30 min. administratie)
2 vervolgconsulten
1 afrondend gesprek (en hoe nu verder?)

Zelf betalen kan ook of aangesloten zijn bij CZ en VGZ

Intake (60 min. en 30 min administratie) € 127,50
Vervolgconsult € 42,50

Abonnementen

5 vervolgconsulten (3 maanden geldig na aankoop) € 205,00
10 vervolgconsulten (10e consult is gratis) (6 maanden geldig na aankoop) € 382,50
10 vervolgconsulten met partner/vriend(in) € 722,50

Een afspraak dient 24 uur van tevoren te worden afgebeld. Anders wordt de helft van de kosten in rekening gebracht.

Heb je nog vragen? Neem contact op of stel hem hier!