Samenwerking

 

VM Fysiotherapie
Arent Janszoon Ernststraat 599
1082 LD Amsterdam
 

VM Fysiotherapie heeft een team van deskundig opgeleide fysiotherapeuten die u van uiteenlopende klachten kan afhelpen. Wij zijn gespecialiseerd in rug- en nekklachten, (sport)revalidatie, oefengroepen, Fysiofitness, COPD, ouderenzorg, ziekte van Parkinson en CVA. Onze disciplines zijn algemene fysiotherapie, manueel therapie, Mckenzie therapie, medical taping, oncologische fysiotherapie, dry needling, podologie en fysiotherapie aan huis.
VM Fysiotherapie heeft meerdere behandellocaties zoals het Medisch Centrum Gelderlandplein en Anytime fitness. Samen met andere disciplines, zoals de huisarts, diëtiek en de thuiszorg, wordt actief samengewerkt om u zo snel mogelijk van uw klacht te kunnen afhelpen.
Onze fysiotherapeuten werken van maandag t/m zaterdag van 8.00 – 20.00 uur: er kan altijd een geschikt behandelmoment worden gekozen. Daarnaast biedt de praktijk meerdere beweegactiviteiten zoals senioren fit en zelfstandig fitnessen aan. Voor meer informatie zie https://vmfysio.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk: 020 6618378.
 

Anytime Fitness
Wijenburg 90A
1082VW Amsterdam
 

Is jouw doel afvallen? Dan is het belangrijk om voldoende te bewegen.
Bij Anytime Fitness kan je terecht voor verschillende vormen van lichaamsbeweging. Wij zijn een toegankelijk fitness centrum met een individuele aanpak. Zo kan je samen met één van onze medewerkers bekijken wat het best bij jou past. We zijn een sportcentrum met een gevarieerd publiek. Het kleinschalige karakter zorgt ervoor dat jij je gezien voelt.
Neem gerust een kijkje op onze website of kom langs. We geven je graag een rondleiding en kijken of we jou kunnen helpen jouw doel te bereiken.
 

Duwtje in de rug
Als duwtje in de rug, betaal je bij het afsluiten van een abonnement GEEN INSCHRIJFGELD wanneer je begeleid wordt door een diëtist van Salu diëtist.