Welkom bij Salu

Salu is een diëtistenpraktijk in Amsterdam waar jong en oud terecht kan om zijn of haar gezondheid te verbeteren. De oorzaak van lichamelijke en soms ook geestelijke klachten zouden vaker achter voeding moeten worden gezocht. Veelal kunnen klachten of symptomen worden verminderd door simpele veranderingen in het eet- en leefpatroon aan te brengen, zonder dat hier medicijnen aan te pas hoeven komen. Klik hier om te zien bij welke ziekten of lichamelijke klachten het handig kan zijn om jouw voedingspatroon onder de loep te nemen.

Wij zijn ervaren in het geven van persoonlijk, schriftelijk en telefonisch advies. Diëtisten bij Salu zijn betrokken en wij nemen de tijd en hebben aandacht voor jouw persoonlijke situatie. Het gaat hierbij om blijvende verandering in jouw eet- en leefgedrag en bewust worden van de keuzes die je maakt. Daarnaast zorgt Salu voor net dat ene steuntje in de rug om bepaalde wensen en doelen te behalen.

Maak geheel gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. Bel Salu of neem contact op via het contactformulier.
Als diëtist zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en staan wij geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.