Testimonials

 

Shanna (27 jaar)
“Ik ben een lange tijd te zwaar geweest, eigenlijk was ik nooit echt goed op gewicht.
Ik wilde hier verandering in brengen, maar ik wilde niet mijn leven radicaal omgooien door te gaan diëten of crash diëten.
Samen met een diëtist van Salu heb ik inzicht gekregen in mijn eetpatroon en heb ik geleerd om andere keuzes te maken.
Momenteel heb ik een eet- en leefstijl waar ik mij veel lekkerder bij voel en te horen krijg dat ik er goed uit zie!”


Felix (32 jaar)
“Na jarenlang klachten als opgeblazen gevoel en buikpijn na het eten, wilde ik hier echt van af. Uit onderzoeken kwam niets uit, maar de klachten bleven bestaan. Uiteindelijk ben ik op eigen houtje bij Salu terecht gekomen. Wat een leuke dames! Ik voelde mij serieus genomen en in samenspraak hebben we een voedingsadvies opgesteld. Al snel kwam ik er achter waar de klachten vandaan kwamen. Inmiddels ben ik 6 maanden verder, ben ik nagenoeg klachtenvrij (als ik klachten heb, weet ik waar ze vandaan komen) en niet geheel onbelangrijk, ben ik ook nog eens 4 kilo lichter.”

 

Anne (26 jaar) over de 3-weekse Detox cursus
“In eerste instantie dacht ik dat 3 weken detoxen onhaalbaar zou zijn na het zien van de eetlijst. Het bleek al snel juist wel mogelijk en ook nog eens heel interessant. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open, natuur/biologische winkels en producten die ik niet kende. De meiden hebben het heel leuk en motiverend toegelicht tijdens de bijeenkomsten. Ik zou het zo nog een keer doen en kan ik het iedereen aanraden!”

 

Caroline (30 jaar) over de 3-weekse Detox cursus
“ De workshop heeft mij aangezet om te kiezen voor ander soort producten dan ik gewend was. De producten bevielen mij goed, waardoor ik ze nog steeds gebruik in mijn dagelijkse leven. Daarnaast heeft de detox mij meer structuur en inzichten gegeven in mijn eetpatroon. Ik zag snel positieve veranderingen in mijn lichaam, wat ik niet had verwacht.”